Vasaloppsträna i Östersund

Skidcoach ingår när du bokar Boende i Östersund. välj mellan Johanna och tim! 

Välkommen till härliga Östersund när det passar dig. Erbjudandet gäller under perioden 22 november 2019 till 6 mars 2020 och gäller dig som bokar ett kommersiellt boende minst en natt i Östersund i samband med träningstillfället. Erbjudandet är begränsat till 20 platser per coach, så passa på att boka din coach redan idag, kontaktuppgifter hittar du nedan!

Ditt värdebevis och spårkort levereras till ditt boende, boka ditt boende här »

Johanna Skalman

Boka Johanna nu!

Få en timmes kostnadsfri personlig coachning av Johanna Skalman Skidor. Vi erbjuder teknikträning av hög kvalitet och arbetar efter varje individs önskemål och förutsättningar utan att prestige är i fokus.

Du är välkommen precis som du är och därifrån utvecklas du efter just dina personliga mål och drömmar. Du får personlig feedback och de rätta tekniknycklarna för att just du ska lyckas i skidspåret.

Plats:
Skidstadion Östersund

Bokning och kontakt:
www.johannaskalmanskidor.se
info@johannaskalmanskidor.se
070-634 89 19

Tim Malmborg

Boka Tim nu!

Få en timmes kostnadsfri personlig coachning av skidcoachen Tim Malmborg för att utveckla och förbättra din skidåkning. Perfekt uppladdning inför Vasaloppet!

Tim har arbetat som längdskidlärare för några av Sveriges största aktörer och har tusentals timmars erfarenhet av att lära ut en effektiv och driven skidteknik. Han arbetar mot att skidåkning ska vara enkelt och glädjefyllt och möter alla oavsett nivå.

Plats:
Skidstadion Östersund

Bokning och kontakt:
info@timseventbolag.se
070-654 15 00

Gunnar Hammarberg

Boka Gunnar nu!

Gunnar Hammarberg erbjuder individanpassade träningstjänster för privatpersoner och företag. Boka en kostnadsfri coachtimme redan idag!

Lär dig åka längdskidor som ett proffs, av ett proffs. Skidlektioner i grupp som leds av tidigare landslagstränaren Gunnar Hammarberg. Utveckla din skidteknik oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär.

Plats:
Skidstadion Östersund

Bokning och kontakt:
elitsport.se
info@elitsport.se
070-259 15 74

Träna till Vasaloppet

Träningsläger Tjejvasan

Missa inte chansen att göra Tjejvasan till en av dina största upplevelser! 7-9 februari 2020 kör vi Tjejvasan-läger på en av nordens bästa skidarenor, Östersund. Du får med dig tekniknycklar och smarta tips om hur du på bästa sätt ska ta dig an Tjejvasan. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att höja självförtroendet och slipa på din teknik in i det sista.

Pris och anmälan här: http://johannaskalmanskidor.se/

Träningsläger Nattvasan – skejtläger

Välkommen att delta i Nattvasan-Skejtläger i Östersund, med skidcoach Simon Hallström. Förbered dig för Nattvasan på bästa sätt och/eller om du vill utveckla din skejtteknik.

Pris och anmälan här: http://minprestation.se/

Träningsläger Vasaloppet

Vasaloppsträna i Östersund med skidcoach Gunnar Hammarberg! Lär dig åka längdskidor som ett proffs, av ett proffs. Skidlektioner i grupp som leds av tidigare landslagsåkaren, landslagsvallare och landslagstränare Gunnar Hammarberg. Vi hjälper dig utveckla din skidteknik av stakning, diagonal eller skate oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att bli en bättre skidåkare.

Pris och anmälan här: https://www.elitsport.se/

Träningsläger Vasaloppet – stakningsläger

Vasaloppshelg med fokus på stakning! Upplev längdskidåkning i vinterstaden Östersund och få en hel helg med bara skidteknik och dessutom extra fokus på stakning. Perfekt uppladdning inför Vasaloppet!

Pris och anmälan här: http://timseventbolag.se/