fbpx
Image Alt

Kom och träna

Utvecklas på arenor i högsta nationella klass

Att få träna i en miljö som bygger både karaktär och fokus har tidigare varit få förunnat. I Arenabyn kan du utvecklas både som vanlig motionär och toppelitidrottare tack vare kvalificerade träningsmöjligheter och inte minst tester för elitnivån.

Vill du ta ytterligare ett steg i din träning eller slipa på tekniken? Här kan du tillsammans med familjen, dina kollegor eller kompisar få både stadspulsen och friheten i naturen. Allt är nära. Välkommen till Arenabyn, här hittar du motivationen att nå din toppnivå!

VASALOPPSLÄGER I ÖSTERSUND
8-10 FEB 2019

Den 8-10 februari 2019 erbjuder vi dig att delta på Vasaloppsläger på Östersunds Skidstadion. Träningslägren riktar sig till dig som åker ett Vasalopp på ca 7 tim (startled 1-5) och som vill bli bättre skidåkare. Skidcoach för dagarna är Håkon Breistrand som är officiell Vasaloppscoach. Håkon har satt ihop ett gediget program för utveckling av dig som skidåkare.

// Anmälan stängd. //

Vasaloppsläger 8-10 februari 2019

Slipa på löpteknik och uthållighet

Löpträning och personlig utveckling för grupper

Träna i ett av Sveriges mest attraktiva områden för träning, hälsa och personlig utveckling tillsammans med likasinnade. Här är det alltid nära till både friluftsliv och stadspuls. Östersunds centrum har ett rikt utbud av både handel, musik och mat.

Hockeyläger i sommar?

Med närhet till både grönområden, löpspår, natur och stadskärna är Östersund Arena en attraktiv arena att träna i. Här spelas hockey i stort sett året runt, både matcher, cuper och träningsläger.

Vill du veta mer om hur du kan utvecklas i en träningsmiljö anpassad både för elit och motionär?

 

Tveka inte att ta kontakt med oss, så berättar vi mer om våra visioner, idéer och planer på hur du kan utvecklas i Arenabyn.

Göran Matzén
Projektledare träningsturism
063-14 37 52 / 076-836 45 43
goran.matzen@ostersund.se

Du kan bli en del av Arenabyn

Arenabyn är till för alla som är intresserade av aktiviteter, rörelse och hälsa – som idrottsutövare eller företagare.

Kontakta oss för mer info

Arenor anpassade för dig!

Här finns allt du behöver för att hitta inspiration, glädje och driv!

Läs mer om arenorna