fbpx
Image Alt

Vasaloppsträna i Östersund

Skidcoach ingår när du bokar boende i Östersund. Välj mellan Johanna, Tim och Gunnar!

Välkommen till härliga Östersund när det passar dig. Erbjudandet gäller under perioden 22 november 2019 till 6 mars 2020 och gäller dig som bokar ett kommersiellt boende minst en natt i Östersund i samband med träningstillfället. Erbjudandet är begränsat till 20 platser per coach, så passa på att boka din coach redan idag, kontaktuppgifter hittar du nedan!

Ditt värdebevis och spårkort levereras till ditt boende, boka ditt boende här »

Johanna Skalman

Få en timmes kostnadsfri personlig coachning av Johanna Skalman Skidor. Vi erbjuder teknikträning av hög kvalitet och arbetar efter varje individs önskemål och förutsättningar utan att prestige är i fokus.

Du är välkommen precis som du är och därifrån utvecklas du efter just dina personliga mål och drömmar. Du får personlig feedback och de rätta tekniknycklarna för att just du ska lyckas i skidspåret.

Plats:
Skidstadion Östersund

Boka en coachtimme med Johanna här:
www.johannaskalmanskidor.se
info@johannaskalmanskidor.se
070-634 89 19

Boka Johanna nu!

Tim Malmborg

Få en timmes kostnadsfri personlig coachning av skidcoachen Tim Malmborg för att utveckla och förbättra din skidåkning. Perfekt uppladdning inför Vasaloppet!

Tim har arbetat som längdskidlärare för några av Sveriges största aktörer och har tusentals timmars erfarenhet av att lära ut en effektiv och driven skidteknik. Han arbetar mot att skidåkning ska vara enkelt och glädjefyllt och möter alla oavsett nivå.

Plats:
Skidstadion Östersund

Boka en coachtimme med Tim här:
timseventbolag.se
info@timseventbolag.se
070-654 15 00

Boka Tim nu!

Gunnar Hammarberg

Gunnar Hammarberg erbjuder individanpassade träningstjänster för privatpersoner och företag och även försäljning av individanpassad utrustning.

Lär dig åka längdskidor som ett proffs, av ett proffs. Skidlektioner i grupp som leds av tidigare landslagstränaren Gunnar Hammarberg. Utveckla din skidteknik oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär.

Plats:
Skidstadion Östersund

Boka en coachtimme med Gunnar här:
elitsport.se
info@elitsport.se
070-259 15 74

Boka Gunnar nu!