fbpx
Image Alt

Skidstadion

Spår i världsklass

 

Skidspåren i området håller absolut världsklass och passar både dig som elitåkare och motionär. Vintertid finns mer än 80 km skidspår med påstigning framför allt från skidstadion, men också från Spikbodarna, Odensala och Torvalla. Här läggs stor vikt vid tidig säsongspremiär där konstsnö och sparad snö från tidigare år används.

Sommartid är skidstadion en perfekt plats för härliga utomhusaktiviteter som mountainbike och löpning i omväxlande natur. Här väljer du bland fina elljusspår och mer utmanande rundor i skogsterräng och myrmarker. Du hittar också rullskidbanor av yppersta klass, självklart anpassade för såväl för proffsträning som motion. I kombination med skidskytte om du vill.

Läs mer här »

Östersunds skidstadion är ett Officiellt Vasaloppscenter

Vasaloppet samarbetar med utvalda och framgångsrika anläggningar som har en medveten satsning på bland annat längdskidåkning och löpning. Östersunds Skidstadion är ett Officiellt Vasaloppscenter.

Här kan du läsa mer »

Spårsystem för både motionär och elit

Artighet, mod och respekt

Judo i Mediacentret

I det moderna mediacentret har Östersunds judoklubb sina aktiviteter, där utövare i alla åldrar tränar året runt. Här utvecklas styrka, smidighet, koordination, gemenskap och glädje i träningen.

Läs mer här »

Bo på skidstadion

Arctura Lodge & Konferens är ett lägenhetsboende som ligger precis intill Skidstadion i Östersund. Här hittar du 20 nyrenoverade lägenheter med fyra ordinarie bäddar, samt möjlighet till extrasäng. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll och du har tillgång till en gemensam tvättstuga.

Boka och läs mer här »

Med spåret runt husknuten

Idrotter

  • Längdskidor
  • Skidskytte
  • Rullskidor
  • Löpning
  • Mountainbike
  • Judo

Hitta hit

Adress: Ösk-vägen, 831 91 Östersund
Karta: Klicka här »