Utveckla din skidåkning i Östersund

i Östersund finns några av sveriges bästa skidcoacher 

Välkommen till härliga Östersund när det passar dig. Passa på att boka din coach redan idag, kontaktuppgifter hittar du nedan!

Johanna Skalman

Boka Johanna nu!

Få personlig coachning av Johanna Skalman Skidor. De erbjuder teknikträning av hög kvalitet och arbetar efter varje individs önskemål och förutsättningar utan att prestige är i fokus.

Du är välkommen precis som du är och därifrån utvecklas du efter just dina personliga mål och drömmar. Du får personlig feedback och de rätta tekniknycklarna för att just du ska lyckas i skidspåret.

Plats:
Östersunds skidstadion

Bokning och kontakt:
www.johannaskalmanskidor.se
info@johannaskalmanskidor.se
070-634 89 19

Tim Malmborg

Boka Tim nu!

Få personlig coachning av skidcoachen Tim Malmborg för att utveckla och förbättra din skidåkning. Perfekt uppladdning inför t ex Vasaåket / Vasaloppet!

Tim har arbetat som längdskidlärare för några av Sveriges största aktörer och har tusentals timmars erfarenhet av att lära ut en effektiv och driven skidteknik. Han arbetar mot att skidåkning ska vara enkelt och glädjefyllt och möter alla oavsett nivå.

Plats:
Östersunds skidstadion

Bokning och kontakt:
info@timseventbolag.se
070-654 15 00

Gunnar Hammarberg

Boka Gunnar nu!

Gunnar Hammarberg erbjuder individanpassade träningstjänster för privatpersoner och företag. Boka en coachtimme redan idag!

Lär dig åka längdskidor som ett proffs, av ett proffs. Skidlektioner i grupp som leds av tidigare landslagstränaren Gunnar Hammarberg. Utveckla din skidteknik oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär.

Plats:
Östersunds skidstadion

Bokning och kontakt:
elitsport.se
info@elitsport.se
070-259 15 74