Kom och träna i Östersund

Utvecklas på arenor i högsta nationella klass

Att få träna i en miljö som bygger både karaktär och fokus har tidigare varit få förunnat. I Arenabyn kan du utvecklas både som vanlig motionär och toppelitidrottare tack vare kvalificerade träningsmöjligheter och inte minst tester för elitnivån.

Vill du ta ytterligare ett steg i din träning eller slipa på tekniken? Här kan du tillsammans med familjen, dina kollegor eller kompisar få både stadspulsen och friheten i naturen. Allt är nära. Välkommen till Arenabyn, här hittar du motivationen att nå din toppnivå!

Vasaloppsträna i Östersund

Välkommen till härliga Östersund när det passar dig. Under perioden 22 november 2019 till 6 mars 2020 har du möjlighet att få en timmes kostnadsfri personlig coachning av skidcoacherna Johanna Skalman och Tim Malmborg för att utveckla och förbättra din skidåkning. Perfekt uppladdning inför Vasaloppet!

SKidcoach ingår!

Lär dig mer om konditionsträning

Med start tisdag 20 augusti 2019 kommer skid- och löpcoachen Simon Hallström hålla i motiverande och inspirerande konditionspass för dig som vill utvecklas inom löpning, skidåkning och cykel eller för dig som vill komma igång med träning.

Träningen leds av elitidrottare med fokus på konditionsträning, även inslag av styrka.

  • Sista anmälningsdag: 16 augusti 2019
  • Pris: 450 kr för åtta träningspass.

För anmälan och mer info, klicka här »

Träna din kondition